We are currently updating the website..

Lightspeed Kassasystemen

Eén systeem om flexibel en efficiënt uw horeca zaak te runnen met talloze integratiemogelijkheden

wifi netwerken

WI-FI zones met krachtige access-points en uitgebreide mogelijkheden tegen betaalbare prijzen. Voor private woning, hotel, restaurant, villa

Professionele camerabewaking

Snel en gebruiksvriendelijk live en opgenomen beelden raadplegen én met toegangscontrole

Lightspeed

Het cloud based Lightspeed kassasysteem heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele kassa’s. Door gebruik te maken van een iPad als kassa ziet het er niet alleen veel fraaier uit, het werkt ook veel aangenamer en sneller. Kijk hieronder verder voor de voordelen en de vele moderne functies.

Solutions 4 Media is sinds 2015 Lightspeed Expert Partner.
Wij verkopen en installeren met de grootse zorg en geven, naast 24/7 support van Lightspeed, premium ondersteuning met eigen ontwikkelde tools.

Luxueuze Cadeaubonnen

Luxueuze Cadeaubonnenexclusief voor het Lightspeed kassasysteem.Wij ontwerpen en drukken de Cadeaubonen op onze speciale machine. Nog nooit was het verkopen en betalen met Cadeaubonnen zo eenvoudig dankzij de unieke QR-code op de achterkant, te scannen met Lightspeed via de camera op de iPad.

WIJ BIEDEN U

Eén oplossing op maat, uitgevoerd van A tot Z

Zorgvuldige installatie
Kies voor één doordacht systeem, door ons zorgvuldig geïnstalleerd

Programmatie en training op maat
Samen met u de meest efficiënte workflow bespreken en programmeren.
Ontvang een volledige training van uw team door experten.

Premium ondersteuning
Via speciaal ontwikkelde tools is snelle en efficiënte hulp op afstand mogelijk. Bellen naar een hulplijn en callcenters is niet meer nodig.

Expertise in wifi netwerken

Maak gebruik van onze expertise in wifi netwerken en kies voor onze wifi oplossingen. Geniet hiermee van uiterste betrouwbaarheid en gratis 24/7 support.
Professionele wifi netwerken voor horeca, B&B, vakantiewoning, villa’s maar zeker ook voor gewoon degelijke wifi bij u thuis.

Professionele netwerk tools

precieze WIFI meeting

Snelle ondersteuning op afstand

Industrial CAT6 UTP connectors

Dit is nog niet alles, er is meer..

Het Lightspeed kassasysteem is geweldig.
Wij maken dit nòg beter met extensies en eigen ontwikkelde tools.

Gebruik Lightspeed iPad op locatie via 3/4G

VPN verbinding

Mobiel gebruik maken van het kassasysteem op een externe locatie voor foodtruck, event.. terwijl uw eigenlijke kassasysteem en blackbox op kantoor staan. Super handig en tijdsbesparend.

Hoogwaardige camera beveiliging

Camera integratie

Bekijk live en opgenomen beelden snel en eenvoudig via de iPad van het Lightspeed kassasysteem. Handig voor terras, hotel, parking..

Grote afstanden 

Point-to-Point wifi

Een afgelegen terras, meerdere gebouwen of een groot event?
Onze PtP oplossingen zijn afstanden van honderden meters tot zelf kilometers mogelijk

Waarom je het beste bij ons kunt komen voor een Lightspeed kassasysteem.

Als je een Lightspeed kassasysteem wilt kopen kun je dat het beste bij Solutions 4 Media doen. Wij kunnen je namelijk alles vertellen over de mogelijkheden en configuraties. Ook alles dat ermee verbonden is zoals Add-ons en je vertellen we welke bekabeling waar moeten voorzien worden. Door op voorhand het project met ons te bespreken worden vaak dubbele en overbodige kosten vermeden.

G.Duijsens
G.Duijsens
Hof De Draeck - Teuven
“ Wij werken bijna een jaar met de Light Speed kassa, die wij ten zeerste kunnen aanbevelen omwille van de grote flexibiliteit ( vb aanpassingen van BTW tarieven bij heropstart na lock-down ) De weinige keren dat dit nodig was hebben wij steeds kunnen rekenen op professionele en vooral snelle bijstand van het S4M team. Wij kunnen dit jonge bedrijf alleen maar aanbevelen “
G. Loyens
G. Loyens
KLOST'R - Vlijtingen
– 24/7 klantvriendelijke, betrouwbare en professionele service onder leiding van Manoel – overzichtelijk en praktisch kassasysteem waarbij je zelf direct aanpassingen kan maken – directe link voor financiële data naar bevoegde instanties – luxueuze cadeaubonnen via QR code
Pascal & Nathalie
Pascal & Nathalie
Au Bistronome - Dalhem
Le professionnalisme de cette société familiale est un réel exemple à suivre. Un suivi PRO et un conseil technique excellent. Manoël Hariot (gérant) nous a permis de démarrer avec une excellente connectivité et réseau. Boite noire (Light Speed) et installation de caméras réalisées dans les temps. Manoël vient des Fourons et est parfait bilingue, très sympathique et surtout disponible. Il est certain que c’est une personne de confiance et de qualité à rencontrer pour lui confier votre installation. Pascal & Nathalie – 4608 Dalhem
Previous
Next

Partners