Hoogwaardige camerabewaking

Goede camerabewaking is essentieel voor elke onderneming. Want dan voelen u en uw klanten zich veiliger. U haalt dus het beste een betrouwbaar systeem in huis. Zoals de hightech IP-camerasystemen van Solutions 4 Media. Want die past u volledig aan uw wensen aan: van één enkele camera tot een uitgebreid systeem met zelfs meerdere servers.

Precies wat u nodig hebt

Dankzij de gebruiksvriendelijke Video-Management-Software vindt u uw beelden snel en eenvoudig terug. Altijd en overal. Beelden van leveringen, bewaking van uw wijnkelder, een pickpocket in uw zaak, aanrijding op uw parking… Het terugzoeken van beelden gaat bijzonder snel dankzij een krachtige processor en de SSD-schijf.

Solutions 4 Media doet alles voor u

U krijgt het beste advies voor uw situatie op basis van onze jarenlange ervaring. En dankzij de automatische levenslange updates voor uw camera’s, VMS-server, videosoftware én netwerkproducten bent u altijd gerust. Hebt u een probleem? Of vindt u bepaalde beelden niet? S4M helpt u op afstand meteen verder.

Met Solutions4Media haalt u kwaliteit in huis: camera’s met goede beeldkwaliteit en lange levensduur, en betrouwbare servers en software. Daarom werken wij samen met Axis IP Camera’s en diverse producenten van hoogwaardige Video Management Software. Deze VMS servers worden gebouwd op uiterst stabiele Linux OS om veiligheid, snelheid en optimale bedrijfszekerheid te waarborgen tegen concurrentiële prijzen.

Interesse in Camerabewaking?

Neem dan zeker contact met ons op:
T. +32 478 230 968
M. hello@solutions4media.be